بالفيديو.. عمرو أديب: 90% من الإعلاميين اللي قالوا عيب مهاجمة السعودية هم سبب توتر العلاقات المصرية السعودية
صحيفة المرصد: كشف الإعلامي المصري عمرو أديب، عن إعلاميين كانوا سبباً في الإساءة للعلاقات المصرية السعودية.
عيب كده
وقال أديب في برنامجه "الحكاية"؛ "حصل حاجة غريبة اليومين اللي فاتوا وبعض الناس شافها شيء إيجابي إنه لقينا ناس كتير طالعة على السوشيال ميديا وفي البرامج تقول عيب كده ما حدش يهاجم السعودية، وحقيقة الأمر أن 90% من اللي قالوا هم السبب في الإساءة للعلاقات المصرية السعودية.
ارفعوا أيديكم
وأشار: كتاباتكم وتحريضكم أياً كان سببه أنتم كنتم السبب في الهجوم على السعودية، مضيفا: أرجوكم ارفعوا أيديكم عن العلاقات المصرية السعودية.
خناق وشتيمة
وتساءل أديب، قائلاً:"إيه الشيء اللي هيعود عليك عندما تسيء للعلاقة أو لمسؤولين في البلدين، مردفا: العالم بره بيقول يا تعاون يا توافق يا علاقات وإحنا بنقول يا تناحر يا خناق يا شتيمة.
السعودية ومصر
وأكمل: أنت بتقول ارفعوا أيديكم ده أنت واحد من اللي بوظوا العلاقات، وكل يوم على السوشيال ميديا بتشتم المسؤول بالاسم، مشيرا: مصر تحتاج للسعودية والمملكة تحتاج لمصر دي علاقات منذ سنين.
المعاملة
وتابع: اسأل أي مواطن مصري قاعد في المملكة أو اسأل أي مواطن سعودي يستثمر أو عايش في مصر عن المعاملة عاملة إزاي.


التعليقات (68)
التعليقات مغلقة